ΚΡΕΜΑ MOLLIFIX

Βασικά συστατικά: Κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, καλέντουλα, χαμομήλι, εκουιζέτουμ (πολυκόμπι).
Εκουιζέτο (πολυκόμπι): είναι αποθήκη μετάλλων. Το εκουιζέτο είναι αιμοστατικό. Έχει επίσης ιδιότητες επουλωτικές σε πληγές και έλκη. Το εκουιζέτο δρα ως στυπτικό, αιμοστατικό, ήπιο διουρητικό, τονωτικό των ιστών και επουλωτικό. Βοηθάει στην απορρόφηση του ασβεστίου και εμποδίζει την εναπόθεση λιπιδίων στις αρτηρίες. Θεωρείται ειδικό ίαμα για περιπτώσεις φλεγμονής. Μειώνει την αιμορραγία και επουλώνει τα τραύματα χάρη στη μεγάλη του περιεκτικότητα σε υδροξείδιο του πυριτίου. Εξωτερικά είναι επουλωτικό.
Χαμομήλι: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό πληγών, προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή μόλυνση, αλλά και για την επίσπευση της επούλωσης τους. Καταπολεμά: αναφυλαξία, φαγούρα, δερματικά. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες προστατεύουν από μολύνσεις.
Καλέντουλα: ευεργετική για τη μείωση των φλεγμονών, τη γρήγορη αποθεραπεία πληγών και τις αντισηπτικές τους δυνατότητες. Έχει χρησιμοποιηθεί για να θεραπευτούν ποικίλες δερματικές ασθένειες και είναι αποτελεσματική ενάντια στα δερματικό έλκη. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της Καλέντουλας είναι ότι καθαρίζει το αίμα, επισπεύδει την επούλωση των πληγών και λειαίνει τις ανωμαλίες του δέρματος.
Ελαιόλαδο: Το αγνό ελαιόλαδο διαθέτει αποδεδειγμένα μαλακτικές, ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Προσφέρει μοναδική ενυδάτωση και αποτελεσματική προστασία ακόμα και σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δύσκολες, όπως ξηροδερμία ή σκασίματα.
Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό της μακροζωίας των Ελλήνων. Πέραν των άλλων, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείτο κατά την αρχαιότητα για τις ασθένειες του δέρματος. Στον ιπποκράτειο κώδικα διαβάζουμε πάνω από 60 φαρμακευτικές χρήσεις, στην πλάκα του Απελλά-οτο Ασκληπιείο της Επιδαύρου. Οι αρχαίοι Έλληνες θεραπευτές χρησιμοποιούσαν ελαιόλαδο για να επουλώσουν πληγές. Επίσης το χρησιμοποιούσαν για να ενυδατώσουν και να μαλακώσουν το δέρμα τους. Το ελαιόλαδο περιέχει ελαϊκό οξύ (73% - 80%), βιταμίνες Α, Ε, D, Κ, φαινολικές ενώσεις, στερόλες, φωσφολιπίδια, τερπενικές αλκοόλες.
Κερί: Το κερί της μέλισσας έχει ιδιότητες μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, επουλωτικές και βοηθά το δέρμα να έχει μια απαλή και ελαστική δομή.
Η πολλαπλή χρησιμότητα του κεριού αποδεικνύεται και από την εφαρμογή του στην Ιατρική επιστήμη, όπου χρησιμοποιούμενο σαν φαρμακευτική ουσία έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα σε προβλήματα χρόνιας μαστίτιδας, το έκζεμα, τις διάφορες πληγές, την επούλωση εγκαυμάτων, την δερματίτιδα, την θυλακίτιδα και την ακμή.
Ο ιδανικός συνδυασμός των παραπάνω φυσικών συστατικών προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα με τις αναφερόμενες ιδιότητες των φυτών.

This cart is currently in Sandbox Mode. No real orders will be taken or charges made.

Health products/ Προϊόντα υγείας

Mollifix

Mollifix 15.99

MOLLIFIX

Natural skin soothing cream

This important product, this miraculous ointment was made and is coming from far away, from the ancient years, from about 2500 years B.C., when was made and used to the sick people by the Great doctor of Ancient time ASKLIPIOS, who was born and accomplished great things here at the place of Ancient Theatre of Epidavros and from whom, as we all know, Universal medical Science took and has the well known symbol of the snake.
Well as then, the same now, this important and rare ointment is made from pure, natural and ecological stuff of land of Epidavros such as pure virgin olive oil, bee wax and a lot of plants and herbs, giving immediate relief.
MOLLIFIX, helps irritated skings.

Ingredients
OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL - CERA ALBA (BEES WAX NATURALE) - CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE - CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT - CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT - TOCOPHERYL ACETATE - EQUISETUM ARVENSE, AQUA, ALCOHOL - BHT.

Mollifix-gr

Mollifix-gr 15.99

MOLLIFIX

Θεϊκή δερματική θεραπευτική κρέμα

Το σπουδαίο αυτό προϊόν, η θαυματουργή αυτή η αλοιφή δημιουργήθηκε και έρχεται από πολύ μακριά, από τους αρχαιότατους χρόνους, από το 2500 π.Χ. περίπου όπου τότε το έφτιαχνε και το χρησιμοποιούσε για τους πάσχοντες ο Μέγας Ιατρός της αρχαίας εποχής ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ο οποίος γεννήθηκε και μεγαλούργησε εδώ, στον τόπο του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου και από τον οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε η παγκόσμια ιατρική επιστήμη έχει το γνωστό σύμβολο του φιδιού.

όπως και τότε λοιπόν έτσι και τώρα αυτή η σπουδαία και και σπάνια αλοιφή περιέχει αγνά φυσικά και οικολογικά υλικά της Επιδαύριας Γης, όπως παρθένο λάδι ελιάς, ατόφιο κερί μέλισσας και πολλά φυτά και βότανα, χαρίζοντας άμεση ανακούφιση.
Η MOLLIFIX βοηθάει σε περιπτώσεις δερματικών ερεθισμών, επιδερμικών εγκαυμάτων, συγκαμάτων κ.λπ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL - CERA ALBA (BEES WAX NATURALE) - CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE - CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT - CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT - TOCOPHERYL ACETATE - EQUISETUM ARVENSE, AQUA, ALCOHOL - BHT.

Your Cart: ( items)

SubTotal:
Shipping:
Total:

Αναζήτηση/Search

Μετάφραση

Για να επανέλθετε στην αρχική γλώσσα του ιστοχώρου (Ελληνικά ή Αγγλικά) και εφόσον έχετε μεταφράσει τη σελίδα σε κάποια άλλη γλώσσα, επιλέξτε Greek από την αναδυόμενη λίστα και στη συνέχεια αλλάξτε τη γλώσσα σε Ελληνικά ή Αγγλικά από πάνω δεξιά (σημαίες).

3d

SpriteSpin